BioOrg Smart Clean

Goede bacteriën

U bent wellicht reeds vertrouwd met onze Probi+. U hebt dan mogelijk ook gelezen dat probiotische bacteriën een positieve wending aan de flora in de menselijke (en dierlijke) darm kunnen bewerkstelligen. Misschien hebt u reeds zelf kunnen ervaren hoe positief deze wending uw algehele gezondheid en goedvoelen heeft verbeterd.

Alleszins, gedreven door de vele positieve resultaten bij klanten (en kalfjes en honden, katten,
kippen, …) wilden we nog verder gaan, tot buiten het lichaam. We weten bijvoorbeeld dat
luchtwegaandoeningen bij onze kalfjes in bepaalde perioden voorkomt. Bij vochtige omstandigheden
floreren heel wat micro-organismen waarvan we sommige liever niet hebben. Daarom zochten we
naar bacteriën die we konden inzetten in de ruimte zoals we dat doen met probiotica in onze
darmen.
Die vonden we bij BioOrg, een Belgisch team dat zo begeesterd is op hun vlak, zoals wij op het onze.

bioorg_bacterien
BioOrg-CEO-Koen-de-Koster-dr.ir_.-Filip-Willocx

Samenwerking

Ondanks het feit dat BioOrg al sinds 2009 actief is, kruisten onze wegen elkaar niet. De reden waarom is dat de oprichters zich voornamelijk hadden gefocust op de behandeling van grote ruimten en grote problemen. Zo losten zij het probleem van schadelijke gassen op na een brand in het gebouw van de Europese gemeenschap en beconcurreerden ze een schadelijke Aspergillus schimmel in een bibliotheek.

Het moet gezegd, zij – de oprichters van BioOrg – doen, net zoals wij, niets anders dan bacteriën kweken. Degene die de problemen echt oplossen, zijn dus weeral die kleine, onzichtbare, wonderbaarlijke wezens. Ere wie ere toekomt. Hoewel, de zoektocht naar die micro-organismen door BioOrg is op zijn minst respectvol te noemen. Vanuit de natuur in Zweden tot Frankrijk zochten zij naar bacteriën die konden bijdragen aan ons welzijn. Ook aan BioOrg, ere wie ere toekomt.

Gefascineerd door de weg die zij afgelegd hebben, willen we graag de mooie filosofie van de werking van bacteriën een extra duw in de rug geven. BioOrg is bereid om samen proeven te doen met als doel onze dieren en bodems een nog gezonder leven te geven.

De samenwerking tot het creëren van een nog gezondere wereld gaat nog een stap verder: samen met biowinkel De Groenplaats, waar we reeds een mooie samenwerking mee hebben, hebben we de eer en het genoegen gekregen als primeur hun producten aan te bieden aan particulieren. Dat de producten werken, staat als een paal boven water. Op welke manier we die aan u moeten aanbieden
om er vertrouwd mee te worden, willen we graag samen uitzoeken.

bioorg_groepsfoto
bioorg_sprayclean2

Spray Clean

Reinigt alle ruimtes, voorwerpen en oppervlakken. Natuurlijke BioFilter die de lucht zuivert.

bioorg_odorclean

Odor Clean

Bestrijdt acute geuroverlast met een natuurlijke BioFilter die geur afbreekt.

bioorg_textileclean

Textile Clean

Reinigt alle soorten textiel met een natuurlijke BioFilter die geur en organische vervuiling afbreekt.